Cevap: Güzel Sözler
YORULDUM SEVGILI !!! Seni sevmekten değil!!! ASLA !!! Seni sensiz sevmekten.. sensiz gecelemekten, sabahlamaktan... Hiç bitmeyen ve bitmeyecek olan SENSIZLIKTEN YORULDUM...
Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren ;Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren Ama Bazen ...! Unutmak Gerekiyormuş , Unutulma Pahasına...
İhbar ediyorum sevda kaçakçısı duygularımı, Durmadan (d)üşüyorum geçmişin karanlıklarında... Usul usul dolaşıyorum düştüğüm duvarların gerisinde… İzi duran yaralarımdan biriktirdiğim Bir başkaldırının, hesapsızca çöreklendiği, Kıştan kalma bir ayazım şimdi, üşüten… Her parantez bir yanılışım, Her satır başı bir ...umut ve her nokta bir ölüm oldu, Gecenin çıldırtan sessizliğinde…
Daraldığın zamanlar olacaktır hayat denen nefes aralarında.. Taşıdığın beden ağır bile gelecektir zamanla ruhuna.. Karanlıktan ve yalnızlıktan ne kork, Ne de gözyaşı olup aksın hüzünler o gözlerinden.. Çünkü unutma ki..HER GECE İKİ GÜNDÜZ ARASINDADIR...!!!