Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.03.2010, 22:34   #7
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1143 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Otuduğum yerden mi? emni ol senden daha fazla düşünüyorum ülkemi de bayrağımı da.. insanların ülkeme hakaret ettiği ülke toprağında önce Allahıma sığındım sonra bayrağımı gördüm sevindim. bu insanlar ülkemi nasıl sever nasıl bağlanır endişesi içersindeyim.

bin defa mı mı söyleyeyim on bin defa mı söyleyeyim. hainleri savunmuyoruz savunmuyoruz savunmuyoruz. aynı şeyleri yazmaktan artık usandım.. Bu sorun ya bitecek ya bitecek..

sen de oturduğun yerden sayıyorsun farkımız ne?

Bir kere benim dusuncemi olcemezsin ki haddinede düsmedi . Istersen hainleri savun orasi kendi bilecegin birsey;
Ama kalkip bana Vatan Bayrak Ülke dersi vermeye kalkisma .

Ben oturmuyorum ki , sizin gozunuzde Ülkücüler bir hiç olabilir , ama ben her Türk Islam ortaminda bulunuyorum her ne goruse bagli olursada . Kürtlerde var he korkmayin .!

Neyse ben senin yazdiklarini okudum , hadi uygulamaya gecirdik diyelim veya sayin Basbakanin acilimini yapalim diyelim :

ne degisiyor ,
ne degisti ,
istekleri ne bu dertli Vatandaslarimizin ,
ne zaman bitecek bu sorun ,

Allah askina bu kadar görmemezlikten gelmeyin , hainlerin hepsi Kürt degil eyvaAllah onada teget geciyorum , ama cogunlugu Kürt bunuda hiç kimse inkar edemez . Her defasinda Yoksullugu , cahilligi , imkansizligi öne vurmayin.
Birlik saglamiyorsunuz ki , var olan Kardesligi bozuyorsunuz anca.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...