Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt?
Sen gördün mü , kacmasana , mücadele et , birak bu masallari artik ! Endise icerindeymis ...
Biz bizi elestirmezsek bir yol kat edemeyiz kusura bakma , yeri geldiginde Kürt kardesmizi göklere cikaririm yeri geldiginde dogruyuda soyleyim . Bu Türk 'te olabilir !
Yarasi olan gocunur , bu kadar basit .
neden 30000 sehit öylemi ?? al iste kendi kendine celiskiye dusuyorsun , demekki bu Birligi bozan bir milletin insanlari VAR !!. Ve sen ve senin gibiler bunu hala görmemezlikten gelip göz yumuyorsunuz ! Hey gidi birde mevki sahibi insanlarsiniz , daha birsey anlamaktan acizsiniz.
Bu Vatan'da sadece kürt degil Milletimiz asagilaniyor, Ana Yurdunda hor görülen kizlarimiz , evini 600 tl ile gecindirmeye calisan babalarimiz , ömrünü Vatanina harcayan ve ay sonunda ekmek parasi bulamayan Dedelerimiz Ninelerimiz , evlatlarinin tabutlarini evlerinin önunde karsilayan Ailelerimiz VAR VAR ..Önce bu sorunlari halledin !
|
sen önce kendi üslubunu düzelt sonra emir yağdır.kaçmam hamdolsun senin gibi hariçten gazel okumuyorum.. devlet beni nereye görevlendirdiyse seve seve giderim..gittim de.sen de git orda çaresizlik içinde yaşa da seni de görelim. marşlarla şiirlerle ülke sevilmiyor bence ha unuttum siz öyle seviyorsunuz doğrudur.
bana yaptığın bu hakaretler ve başka bir başlıkta bana söylediğin bir cümlenden dolayı hakkımı ahirette almak üzere sana helal etmiyorum..bu olaya başka üyeler karışmasa sevinirim.
anlama kabileyiteimi ölçecek en son insan sensin hatta değilsin bile..bu da senin haddin değil.
kürtlere lafı sayın sayın, biz hepsi değil deyince :bizim kürt kardeşlerimiz var .diyorsunuz.laf anlatamıyouz heralde. bütün bir bölge halkını zan altında bulunduruyorsunuz
diğer taraftan aynı sebepler her zaman aynı sonuçları doğurmaz.. bir öğrenmişsiniz niye batıdakiler dağa çıkmıyor. kimi fakirlikten oynar, kimi dağa çıkar.tek sebep fakirlik değil bunu tekrar yazayım..
30 yıldır kullanılan yöntemler başarılı mıydı?garibin fukaranın çocuğunun üstünden birlik beraberlik edebiyatı ...
devlet burda terörü besleyen unsurları yok etmeli bataklık kurusun ki sinekler yok olsun.defalarca aynı şeyi yazmaktan usandım..
80 küsür yıl geçmiş bunlar nankör diyip bu yılan hikayesini sürdürmek bir devlete yakışmaz. 80 yılda neler değişemezdi. sisteme nasıl adapte edemezsiniz bu insanları..
bir şey sonrdan öğrenilmemişse sonradan o değişebilir. kimse annesinden terörist doğmadı.kayıp olan bir genç bir gençtir bunlar kazanılamaz mıydı...sen kazanamazsan kazanacak biri çıkar işte..
bu da bu başlıkta yazdığım son yorumdur.