Alıntı:
burak5866 Nickli Üyeden Al?nt?
aynen katılıyorum.zaten stadyumu da durudracakalrmış.dün tv 58 de duyduğum habere göre sivas 50 yıllık fırsatını kaçırıyor dedi.spor il müdürü artık o akdar kötü dujrumda olduğunu söylredi ki stadyum yapıslında kaapsitesi önemli dğeil bile dedi.bende diyoprumki hiç yapmayın daha iyi zaten sivastan gerekli cevabı inş seçimlerde alacaksınız.sağ görüşlü biri oalrak söylüyorum chp ye oy veririm akp yine vermem.ben bunu anladım.
|
Siyasetin içerisinde olan birisi olarak söyleyeyim... Geçtiğimiz yıl yapılan seçimlerdeki il genel meclisi oylarına göre 3000 oyla CHP ikinci vekilini çıkartıyor... AKP tepetaklak gidiyor Sivas'tan... Şu anda seçim olsa Sivas'ta 2. Parti ancak çıkacak AKP... Halk şu anda görüyor ama Türkiye'de siyaset bir ilginç işlemeye başladı... Hiç olmadığı kadar karaktersiz ve cüretkar işliyor siyasetin içerisinde kişisel çıkar ve politikalar... Oyüzden seçim döneminde ne çıkar bilmem ama şu anda AKP Sivas'ta bitmek üzere...
CHP'li vekilimizle yaptığım bir görüşmeyi yazmıştım buraya da sivasspor.com'a da... Adama "Stadyumun kapasitesi küçültülmüş" dediğimde "Ne küçültülmesi, dar düşünmeyin şu anda stadyum yapılıyor mu? Hayır... Yani hiç yapmayacaklar,siz yapılacak mı sanıyorsunuz" demişti... Ankara'da işler çok farklı yürüyor... Sonra da sormuştu bana... "Adalet Sarayı? Psikiyatri Hastanesi? Bölge Hastanesi? Engelliler Lisesi? Stadyum? Bunlar 5 yıldır konuşuluyor hangisi yapıldı?" işte Sivas'ın hali... Eskiden bir arkadaşımız vardı, şaşalı laflarla Sivas'a şu yapılacak, bu yapılacak diye yazıyordu şimdi burada değil keşke olsaydı da ona sorsaydık... Gerçi ona da yazık AKP rezil ediyor çocuğu...