Cevap: 250 bin şehidimizi anacağız
Bizim toplumumuzun farklı yanı şu, çağdaş laik hukuk devlet yapısıyla müslüman halkıyla iç içe yaşamış olması. Şuan ki hükümetin başı "Ya laik olacaksın, ya müslüman ikisi bir arada yaşanılmaz" İfadesiyle fitili zaten zamanında eteşlemişti. Sonra da yok ben değiştim diyerek yola devam kararı almışlardı.
Hal böyleyken “ imam bilmem ne yaparsa cemaat ne yapmaz” Tabi ki bu tür ifadeler bu tür sözler söylemesi kolay.
Biz Müslüman bir ülkeyiz, Müslümanlığımızı da yaşayalım ancak nankörlükte etmeyelim. Bugün M.K. Atatürk’ü görmezlikten gelmek, izlerini yok etmeye çalışmak gizli planlar içinde olmak bu ülkeye yapılmış en büyük hainlik olur. Mustafa Kemal demek ülke demek, vatan demek bayrak demek namus demek. Onu yok saymak görmezlikten gelmek isteyenler unutmasınlar ki o olmasaydı şimdi ne müslümanlığımızı nede dinimizi bu şekilde rahatlıkla yaşıyor olacaktık.
Bu vesileyle başta Çanakkale Zaferi mimarı M.K. Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını şehitlerimizi sevgi ve saygıyla anıyor Allah’tan rahmet diliyorum.
Son söz olarak, kuranda okuyalım mevlitte okutalım, Atatürk’üde analım ama asla nankörlük yapmayalım.