Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Aşık Veysel, mezarının başında anılacak
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.03.2010, 09:15   #4
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4559 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: Aşık Veysel, mezarının başında anılacak

Mekanin cennet olsun, dostlarin seni hic unutmadi Veysel baba.

Alıntı:
kronik Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Güzellik güzelliğe sahip olandan değilde,onu gören gözden yansır...Ayna gibi...O göz karanlığa mahkum olsun isterse...Daha güzeli kalp gözünden yansır..Kalp gözü ile görüp,yaşayan, şiirleri ve iç dünyasıyla insanı şaşırtacak kadar renkli bir şairdir.Nurlar içinde yat büyük üstat.

Ben giderim adım kalır
Dostlar beni hatırlasın
Düğün olur bayram gelir
Dostlar beni hatırlasın

seni unutmadık

Bütün gün google´de güzel sözler arayan üyelere bir tavsiye; Kronik´i takip edin. Gercekten cok güzeldi, tek kelimeyle muhtesem.

Konu sandalli tarafından (20.03.2010 Saat 09:15 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor...