Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Mavi Trenlerin Kaldırılmasına Tepki
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.03.2010, 09:33   #9
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 861 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Mavi Trenlerin Kaldırılmasına Tepki

sağ görüşlü biri olmama rağmen anti akp diyorum.çünkü sivasımıza hiç bişey yapamdıkları gibi ne var ne yok götürdüler.en büyük darbeyi yakında yapacaklar sivsımıza.en büüyk reklam amrkamız sivasspor da onların açılımı yüzünden düşecek.sivasspor düşerse bunun da sebebi akp dir.seçimde oy istemeye gelirse ben onlara ne diyeceğimi çok iyi biliyorum tek tek sırladım hepsini.açılım yaapcaksanız aile açılımı yapın bırakın kürt alevi roman açılımını da.toplumumuz gençlerimiz ne durumda hiç aile diye bir kavram kalmadı ülkede.açılımı buna yapın diyarbakırsporu ligde tutmak içn değil sayın akp hükümeti.ANTİ AKP.