Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.03.2010, 00:07   #1507
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1142 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yahu, su sözleriniz "Hangi haktan mahrumlar, as, verdik, is verdik, evlendirdik,"vecizesi(!)" bile;‘Senin özgürlügün benim tekelimde. İstersem artirir, istersem ceker alirim! İyisi mi daha fazla canimi sıkma’yla esanlamli.

En siradan seyleri dahi sanki karsinizda köleniz varmis gibi,lütuf gibi öne sürüyorsunuz, buna sasiriyorum...

Ben inancimi ırkimdan önde gören biriyim, "milli birlik esastir" demeyi reddeden, "İslâm birligi esastir" demeyi öncelik edinen bir memleket düslüyorum, baskalari ne düsünür bilemem (cok yakinimda olan kisiler olmadikca) bilmek de istemem.
Belli kaliplara giren, milliyetciligi irkciliga dönenler de bizi tabii ki anlamayacaktir...

Selâmlar...
Yüregine saglik Ablacim..Allah razi Olsun , Türk Islam birligine bir zamanlar karsi olanlar ; bugün Islam BIrligini bile dile getiremiyor ... Yazik.
Sen yaz ben okurum , anlarim'da ... Düsleriz elbet gerceklesir.

Alıntı:
eceli58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dilşad neden kendini yoruyorsunki, anlayana davul zurna az, anlamayana sivrisinek saz!
Sen boşver kürtçülük edebiyatı yapanları, önce toprak altındakileri çıkarsınlar sonra edebiyat yapsınlar... Hakları yokmuş hangi hak! Dünden bugüne Cumhurbaşkanlığı mertebesine dahi oturmuşlar, meclise gelmişler... Bu gündüz külahlı gece silahlıların ellerinden hangi hakları alınmış ,okuma haklarımı, evlenme, yaşama haklarımı... Lütfen bu kadar asosyal olmayalım. Dün Diyarbakırın yaptığını bugün Sivas yapsaydı on yıl süper lige çıkmama cezası verilirdi.

Bacim , beni bos insanlarla karsi karsiya getirme LÜTFEN ! Yorum yapmasina'da yol verme ! Msn'ede konusuruz insaAllah...

Kürtcülük edebiyati ayridir , bir fikri sunmak ayridir. Ben anlicagimi kabul edicegim DOGRU FIKIRLERI bilirim ve ediyorum'da. ! Kibirli ve kendini begenmis , Nefsini tatmin etmeyenlerin bizim yanimizda yeri yok zaten Elhamdülillah .

Selametle..

Konu Dilsad Hatun tarafından (23.03.2010 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla