Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.03.2010, 19:33   #1510
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38

Tecrübe Puanı: 1365 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Kürtçülük edebiyatı yaptığım hangi cümlemden çıktı anlayamadım laedri ..

hadi bunu yapmış olsam bile bir fikri savunmak ve kürkçlükedebiyatı yapmak arasındaki fark neymiş anlayamadım..sonuçta bu da fikir değil mi?

insanların fikir patentini de elinde tutuyor arkadaşkar.. kendi düşünceleriyle aynı pararlelde bir fikir çıkarsa bu '' fikir'' farklı bir fikir çıkarsa bu fikir değil.. çok entellektüel bir düşünce sistemi ..hayran kalmamak elde değil.

Düşünmüyoruz.. çünkü düşünmeyi sevmiyoruz ...düşünceleri de malesef yargılıyoruz. kahrolsun pkk demekle şehit cenazelerinde ağlamakla doğudaki akan kan duracaksa 9999 defahatta milayarlarca kahrulsun pkk diyelim şehitler ölmez vatan bölünmez diyelim ne var bunda..tokatta saldırı oldu hala katiller yok olan 7 askere oldu... kim çıkıp hesabını sordu.. ezber kolayımıza geliyor ..bu insanlar niçin dağa çıkıyor bu insanları dağdan indirmek için neler yapılabilir diye hiç soruldu mu yıllarca yapıcı projeler retildi mi?işte bıçak kemiğe dayandı.çıksınlar işin içinden bakalım.. aksini düşünenler için bu memleketin dağda bayırda ölecek evladı yok değil ya, teröre harcayacak paramız da çok. ne de olsa..(yoksa yine mi kürtçülük edebiyatı yaptım?).

doğuda bir problem var mı yok mu? varsa eğer bu yöntemlerinin geçerli olmağını savunuyorum.. 30 yıldır sonuç alınamadı haksızsam haksız olduğum noktayı yazınız.bu konuda yazılacak çok şey var.. ama daha fazla kişiliğime laf gelmesini istemiyorum .. düzgün bir üslupla ifade edilen düşüncelere sonuna kadar açığım ve saygı duyarım.