Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Rahmetle Anıyoruz
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.03.2010, 16:15   #26
pover58
Yiğido
NO AVATAR

pover58 Şuan pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.01.2015 21:28

Tecrübe Puanı: 603 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rahmetle Anıyoruz

genel başkanım ve degerli arkadaşları sizi gerçekten özledik ruhunuz şad mekanınız cennet olsun.yigit insan alperenleri yetim sivası sahipsiz bıraktın en çokta bizi üşüttün halen üşüyor üşüyor üşüyor ve aglıyoruz.ismini her gördügümde resmine baktıgımda partinin ismini gördügümde göz yaşlarıma engel olamıyor dahada çok üşüyorum.hakka yürüyüşünün 1. yılında seni dualarla anıyor yokluguna alışmıya çalışıyoruz.koca reis dava arkadaşlarınla birlikte cennet bahçelerinde olmanı dilerim.başkanım sensiz ne siyasetin nede meydanların tadı yok siyaset tamamen kirlendi bunu dile getirende yok sen bir başkaydın reis basın olmasada sen sözünü bi şekilde duyuruyordun seni rahmetle anıyorum.bütün ülkücüler seni gerçekten özledi,geçte olsa degerini anladılar ancak ne yazıkki şimdide sen yoksun.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı pover58'e Teşekkür Ediyor...