Alıntı:
fark Nickli Üyeden Al?nt?
bu kaldırımların belediye başkanlarından çektiği nedir? Atatürk caddesinin kaldırımlarının yenilenmesinden ne kadar zaman geçti ki bir daha değiştiriliyor? neden Aksu projesinin devamı yapılmıyor ya da Paşabahçe genişletilmiyorda kalrımlarla uğraşılıyor?
|
Devlet de devamlılık vardır...Bu açıklamayı yapan BELED. Başk. Yard. nın açıklamalarını haberin alındığı gazete eksik yayınlamış..Bu açıklamaları başka gazetelerde ben de okudum;Başk.Yard. Aksu Projesinin 3. Etabına da bu yıl başlayacakları müjdesini verdi..Ayrıca bazı arkadaşlar Atatürk Cad. ile ilgili bazı eleştirilerde bulunmuşlar;bu arkadaşların dışarda yaşayan Sivaslı arkadaşlar olduğunu düşünüyorum..Çünkü bu arkadaşlar Atatürk Cad. nin sadece Paşa Cami önündeki cad. olduğunu düşünüyorlar;halbuki Atatürk CAd. nin Yimpaşın önünde başlayıp Aksu nun önüne kadar olan kısmı daha var..Belediye ise şu anda Sivas'ın en kötü cad. olan bu Kepçeli olarak nitelenen kısmı aynı İstatsyon Cad. ne benzer bir şekilde düzenlem girişimi yakında başlayacak.. Buranın düzenlenmesinin bu bölgenin kalkınmasına;binaların yenilenmesine;hatta gelecekte Sanayinin buradan kalkmasına vesile olacağını düşünüyorum...Kim yaparsa yapsın;yeterki şu anda yaprak kımıldamayan güzel Sivas'ımıza bir şeyler yapılsın..Sami Aydın başladı inşallah diğer yeni projeleri yapmak da Doğan ÜRGÜP e nasip olur..Yeni proje yapılacak sözü inanın Sivas'ta çok fazla yeni heyecanlara yol açıyor..Sam. AYDIN bizleri yeni projelere o kadar çok alıştırdı ki insan sürekli Sivas'ta yeni yeni projeler görmek ve yeni heyecanlar tatmak istiyor..Ben 6.ŞEHRİ ÇOK SEVİYORUM...İnsanlar bu şehirde yaşadıkça,yeni projeler yapıldıkça ,siyasiler ve başkanlar yeni projeler için heyecanlar yaşadıkaça GÜZEL SİVASIM DAHA ÇOK GÜZELLEŞECEK;DAHA ÇOK KALKINACAKTIR..HER ŞEY SİVAS İÇİN....