Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.03.2010, 01:50   #9
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1212 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bir Şok Daha-Uçuşlar Kalktı

Alıntı:
sultansehir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Öncelikle seferleri kaldıran Sunexpress hemen nasıl başbakana bağlandı bilmiyorum o çünkü bu konuyla ilgili konuşmadı sadece Abdullah Gül Ankara'ya sefer başlayacağını söyledi diye hatırlıyorum. Ayrıca talep Sivas'ta sürekli değil mesela benim 2 uçuşumda uçak doluydu tamamen ama diğer 4 ünde 50 kişi yoktu. Sonuçta sunexpress özel bir şirket ancak kesin kaldırıldı demiyorlar mail attım cevap geldi yaz tarifesine kadar sadece askıya alındı denildi. Ondan sonra belli olacak herşey. Ayrıca bakalım özel havayolu şirketlerinden birisi charter Amsterdam-Sivas uçacak ne kadar verim alınacak.
Başbakanın Sivas'a vaatlerine bakarsanız görürsünüz, dış hat seferleri başlatacağını söylüyor... Mail'i koyabilir misiniz lütfen? Çünkü bende geçtiğimiz ay İzmir'e gitmek için konuştum kalktı dediler, geçici mi dedim bilmiyoruz belli değil dediler... Sonra Bugün Balıkesir'den Sivas'a gelmek isteyen amcam için aradım kalktı 2 aydır yok dediler, dedim geçici mi? Hayır dediler, telefonla ulaşabileceğim yetkililerle görüştüm aynı cevabı aldım... Bu THY ne ciddiyetsiz bir kurum anlamadım, bana ayrı size ayrı cevap veriyorlar... Sunexpress hava şartlarından dolayı her yıl kış aylarında kaldırır Sivas seferlerini, bu her sene başıma gelen bir durumdu ama bu sene kalıcı kalktığı cevabını aldım...(Hatta biletimi alıp, Sivas için seferlerin kaldırıldığını yolculuktan 2 gün önce bile öğrendiğim oldu)

Seferlerin kaldırılması başbakana bağlanmadı, Sivas'ın hava ulaşımı vaatleri ve sonuçları bağlandı... Sunexpress'in özel bir şirket olmadığını biliyorsunuzdur, THY'ye bağlı bir yan kuruluştur, İzmir için kurulmuştur... Adı özel şirkettir ama herşeyi ile Ulaştırma Bakanlığı ve THY'ye bağlıdır.

Ben yılda en az 4-5 defa gidiş dönüş sefer yapıyorum İzmir'den yani toplamda 8-10 civarı hiçbirisinde talep problemi görmedim... Gelir gider dengesidir ayrı, ne şarlarda konduğunu da biliyorum bu uçakların, kimin sayesinde konduğunu ve ne tür görüşmeler yapıldığını da çok iyi biliyorum, neredeyse içinde olacak kadar biliyorum ama AKP'nin sorunu zaten bu... Sosyal devlette bunlar kar amacı gütmez, halka hizmet edilecekse gerekirse zarar da edilir...Ayrıca turizm ya da ulaşım konusunda ne kadar bilgilisiniz bilmem ama saatlerin ileri alındığı gün de yaz tarifeleri başlar yani 28 mart yani 2 gün sonra ama Sivas'a 23 Nisan bayramında gelmek isteyen amcam gelemiyor çünkü yaz tarifesinde yok Sivas... Bakın burada bahsettiğim, geçen yıl iddialaştığım arkadaş gibi cevap vermişsiniz ama özür dilerim savunduğunuz kişi, kurum ve kuruluşlar ne yazık ki Sunexpress konusunda yüzünüzü 2. kez kara çıkartacaklar... Gönül tersini isterdi ama öyle değil...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla