Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Karşıyaka köprü yolu destek olmadan yapılmaz
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.03.2010, 21:12   #8
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 780 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Karşıyaka köprü yolu destek olmadan yapılmaz

Alıntı:
sultansehir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Akp milletvekilleri benim milletvekilim değil daha önce de bu forumda o milletvekillerini desteklemediğimi açık açık belirmiştim. Ben sadece şuna karşıyım belediyenin görevi ise bunu kabul etmeli ve yapamadığını söylemeli. Ayrıca belediyenin kendi sitesinden 134.000.000,00 TL lik büyçe gerektiren bir plan hazırlamışlar. Sizce Karşıyaka yolu da eklenemez miydi buna bence eklenir, o listeyi tek tek okudum emin olun Karşıyaka köprüsünden önemsiz şeylere para ayrılmış. Bence yapılmamasının nedeni kamulaştırma işlerinin fazla olması ve belediyenin bununla uğraşmak istememesi. Akp Sivas'ı böyle cezalandırıyorsa başka birşey demiyorum ben.
Kardeş Ben Doğan Ürgübün Ellerinden Geleni Yaptığına İnanıyorum O yolların bağlantısı Sadece Belediyenini altından kalkacağı bir durum değil Ama Sami Aydın Olsaydı O proje Akp dende Destek alarak yapardı Malasef seçilmediği için Akp SİVASI Cezalandırıyor Tamam akp onu yapıyor Doğan Ürgüpte Beceriksiz Vali ne yapıyor 4 millet Vekili Ne yapıyor Yapma Sultan şehir ben bizzat gördüm o köprüyü Bağlantı yolları farklı yerden yapılıyor kolay değil ama Bana Kalsa 4 millet vekili adam etmez Abdullatif Şener zamanında ne güzeldi O olsaydı böyle olmazdı 4 vekilimiz var ama Neye yarıyor

O köprü yolları yapılsa Sivas gelişir o bölgeleri gördüm imara açılacak o kadar çok yer varki tarlalar Sivas Oraya Açılır ama Gel görki köprü yapılmış zoru yapılmış Belediye başkanı değişti diye bu destek çekilir Sivas Sahipsiz kalır

Tamam Doğan Ürgüb Beceriksiz Millet Vekilleri neye yarıyor sultanşehir bak Kayseriye Hızlı tren gelmeyince vekilleri uğraşarak getirdi nerde öyle vekiller bizimkiler orda para yemeğe gidiyorlar

Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 21:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar H_Turan'e Teşekkür Ediyor...