Alıntı:
sultansehir Nickli Üyeden Al?nt?
Akp milletvekilleri benim milletvekilim değil daha önce de bu forumda o milletvekillerini desteklemediğimi açık açık belirmiştim. Ben sadece şuna karşıyım belediyenin görevi ise bunu kabul etmeli ve yapamadığını söylemeli. Ayrıca belediyenin kendi sitesinden 134.000.000,00 TL lik büyçe gerektiren bir plan hazırlamışlar. Sizce Karşıyaka yolu da eklenemez miydi buna bence eklenir, o listeyi tek tek okudum emin olun Karşıyaka köprüsünden önemsiz şeylere para ayrılmış. Bence yapılmamasının nedeni kamulaştırma işlerinin fazla olması ve belediyenin bununla uğraşmak istememesi. Akp Sivas'ı böyle cezalandırıyorsa başka birşey demiyorum ben.
|
Kardeş Ben Doğan Ürgübün Ellerinden Geleni Yaptığına İnanıyorum O yolların bağlantısı Sadece Belediyenini altından kalkacağı bir durum değil Ama Sami Aydın Olsaydı O proje Akp dende Destek alarak yapardı Malasef seçilmediği için Akp SİVASI Cezalandırıyor Tamam akp onu yapıyor Doğan Ürgüpte Beceriksiz Vali ne yapıyor 4 millet Vekili Ne yapıyor Yapma Sultan şehir ben bizzat gördüm o köprüyü Bağlantı yolları farklı yerden yapılıyor kolay değil ama Bana Kalsa 4 millet vekili adam etmez Abdullatif Şener zamanında ne güzeldi O olsaydı böyle olmazdı 4 vekilimiz var ama Neye yarıyor
O köprü yolları yapılsa Sivas gelişir o bölgeleri gördüm imara açılacak o kadar çok yer varki tarlalar Sivas Oraya Açılır ama Gel görki köprü yapılmış zoru yapılmış Belediye başkanı değişti diye bu destek çekilir Sivas Sahipsiz kalır
Tamam Doğan Ürgüb Beceriksiz Millet Vekilleri neye yarıyor sultanşehir bak Kayseriye Hızlı tren gelmeyince vekilleri uğraşarak getirdi nerde öyle vekiller bizimkiler orda para yemeğe gidiyorlar