Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Karşıyaka köprü yolu destek olmadan yapılmaz
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.03.2010, 21:21   #10
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 780 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Karşıyaka köprü yolu destek olmadan yapılmaz

Alıntı:
sultansehir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bakın Akp Sivas'ı cezalandırmıyor Türkiye'de hiçbir şehri cezalandırmıyor. Bunu öncelikle belirteyim cezalandırsalardı Antalya başta olurdu. Başbakan en çok ona içerlediğini açıkca söyledi.

Belediye tarafından bakarsak olaya kamulaştırmaya başladı bile umarım biliyorsunuzdur.

Doğan Ürgüp konusunda şüphelerim var hala bir proje açıklanmadı halka. Ben belediyeyi siyasi bir kuruluş olarak görmüyorum. Proje geliştiren şehri güzelleştirip, yaşanabilir hale getiren bir kuruluş olmalı bence.

Vali ise bu konuda hiçbir yetkiye sahip değil. O yüzden bu konu da ona birşey diyemem.

Sadece belediyeyi suçlamıyorum, yazık ki zengin Sivaslılara buranın yapılması için destek olmuyorlar belediyeye biliyorsunuz belediye bağış alabilir.
Beki Yatırımlar Niye kayıyor Hızlı tren sapıyor Söyle Niye pbütçeye parayı kısıtlıyorlar Tüm bunları görmemek kör olmaktır

Mavi treni bile iptal ettiler hala Akp ye oylara devam

Ben Sivası Seviyorum Kardeş Sivasın Sorunlarını Unutana vermem Abdullatif şenere veririm yine bunlara vermem Benim için Sivas daha önemlidir

Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar H_Turan'e Teşekkür Ediyor...