Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - INSAN KENDINI AYNADA NASIL GORUYOR..?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.03.2010, 11:01   #26
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3357 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: INSAN KENDINI AYNADA NASIL GORUYOR..?

Alıntı:
aysima58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bravoo kardeşim işte budur eline ağzına sağlık çok güzel anlatmışın teşekkür ederim kardeşim.
TESEKURLER KARDESIM

Alıntı:
HasreT Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aynaya baktım ve ne eski yüzler ne eski gülüşler ne mutluluklar aradım hepsini kaldırmışlar sanki içinde sevgi aradım gözlerimin hepsini tüketmişler gibi ne arasam boşunaydı ne sorsam gereksizdi aynaya baktım kendimi aradım ...........
COK GUZEL DILE GETIRMISSIN YUREGININ SESINI ELINE SAGLIK HASRET.

aynaya baktigimizda kacimiz kendimizi sorguluyoruz bu guzel yuzun arkasinda kac kisiye kotuluk ettigimizin farkina variyoruz kac kisi hakkinda kotu dusundugumuzun farkina variyoruz sirf ecolarizi mutlu etmek icin baskasini kiriyoruz kacimiz hamuru sevgi olan insan oldugumuzun farkin variyoruz yuregi ile yuzu bir olana aynalar asla yalan soylemez bir olmayanlar utansin

Konu bilal kose tarafından (29.03.2010 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...