Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.04.2010, 18:53   #72
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 809 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Vekillerimizden 2010' da beklentileriniz

Alıntı:
sultansehir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Milletvekilleri takipsiz olabilir ama başbakan sözünde durur hiç yazdınız mı başbakanlığa, bence bir deneyin sorun bakalım stat ne olmuş? Çevre illere açılışa gidiyor geçen yıllarda Sivas'a da çok gelirdi ben haksız mıyım?
kARDEŞ Tek sorun stadda değil Bir sözden örnek verdim Başbakanıb bir sözü vardı Sivaslılar merak etmeyin Sivasa sahip çıkacam diyordu yerel seçimlerden önce ve stad sözü vermişti tamam olmadı Fabrikalar kapatılırken Yatırımlar gecikir veya başka yerlere kayarken,sivas küçülürken ekonomik yönden köyleşirken üretim değil tüketime giderken sen benden hala akpyi oy vermemimi bekliyon bu yüzden vermem Sen vermeyebilirsin ben Sivası Seviyorum Chpden hoşlanmam ama İnan o bile Sivasa daha iyi bakardı

SİVAS SAHİPSİZ KALDI UYANIN SİVASLILAR

Konu H_Turan tarafından (03.04.2010 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla