Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Vekillerimizden 2010' da beklentileriniz
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.04.2010, 20:05   #74
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 861 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Vekillerimizden 2010' da beklentileriniz

Alıntı:
sultansehir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Benim sorum Burak Bey'in başbakan Sivas'a daha yatırım yapmayacağım dediğini duydum demesi üzerine nereden veya kimden duyduğunu sormamdı. Vekillerin kötü olduğunu zaten biliyorum ve ilk yazdığım mesajda da bu var.

valla ben kendim duymadım bende birinden duydum gerçekmi doğrumu bilmiyorum.bu arada başbakanada sivaslılar mail atarsanız sevinirim sivasın bakanı sizdiniz ne oldu diye.stad nerede diye bir soralım hepimizde.hadi bişey yapamdınız bari olanalrı götürmeseydiniz diye.sana sivastan oy yok başbakan diye mail atalım lütfen sivaslılar.

siteye yeni girdim kusura bakmayın.

Konu burak5866 tarafından (03.04.2010 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor...