Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sivas 2010 Yatırım Rotası
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.04.2010, 23:06   #118
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 853 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivas 2010 Yatırım Rotası

Park City AVM’yi Kayseri Özel Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden’in aldığı öğrenildi. Muhsin Yazıcıoğlu hayranı olarak bilinen Tekden’e BBP Sivas İl Teşkilatının ilimizdeki yatırımından dolayı büyük destek vereceği tahmin ediliyor.

Park City AVM satıldı satılacak haberleri Kayserili bir firmayı harekete geçirdi. Sivaslı yatırımcıların sahip çıkmadığı Park City AVM’yi Kayseri Özel Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden’in aldığı öğrenildi. Denizli’de de bir Tekden Hastanesi açan Kemal Tekden, Sivas’ta kuracağı hastane ile özel hastaneler arasında büyük rekabeti beraberinde getirecek.

Aslında Kemal Tekden ve hastane ekibi Sivas’a çok yabancı değil. Çok sayıda Sivaslı kalp hastası tedavi olabilmek için Kayseri Özel Tekden Hastanesi’ni tercih ediyordu. Tedavi ettikleri hastaları unutmayan Kemal Tekden ise Sivas’a gelerek onlarla buluştu. Yimpaş Cafe’de düzenlenen bir organizasyonda hastaları ile bir araya gelen Tekden, bu yaklaşımı ile hastanesinin reklamını iyi yaptı ve bu durum Sivas’taki özel hastanelerde de tartışma konusu oldu.

Öte yandan Kemal Tekden, hemşerimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun da büyük hayranı. 90’lı yıllarda BBP Kayseri İl Başkanlığı görevi yapan Kemal Tekden, il başkanlığı görevinden sonra da Alperen Ocakları’nın organizasyonlarında konuşmacı olarak yer alan bir isim. Tekden, Yazıcıoğlu’nun vefatından sonra kurulan “Muhsin Yazıcıoğlu Gönüllerde Birlik Sosyal Dayanışma, Eğitim, Sağlık, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı” nın yönetim kurulu listesinde de yer alıyor. Bu nedenle BBP Sivas İl Teşkilatı’nın Kemal Tekden’e Sivas’taki yatırımından dolayı büyük destek vereceği tahmin ediliyor.

Kaynak: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Umarım yukarıdaki haber doğrudur. Eğer haber doğru ise hem çok zor duruma düşmüş olan bir işadamımız içerisinde bulunduğu bataklıktan kurtulacak hem de Sivas'ımız ikinci bir özel hastaneye sahip olacak ve ciddi bir sağlık yatırımı almış olacak.