Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sivas'ta bilek güreşi turnuvası düzenlendi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.04.2010, 00:08   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR
 
Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.847
Tecrübe Puanı: 902 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sivas'ta bilek güreşi turnuvası düzenlendi



Sivas'ta lise ve üniversite öğrencisi gençler arasında bilek güreşi turnuvası düzenlendi.

Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi'nce, Selçuklu Parkı'nda tarihi Buruciye Medresesi ile Kale Camisi arasındaki amfi tiyatro şeklindeki alanda düzenlenen turnuvaya, gençler ilgi gösterdi.

70 kilo ve altı, 70-80 kilo arası ve 80 kilo ve üzeri olmak üzere 3 ayrı kategoride düzenlenen turnuva, zevkli ve çekişmeli anlara sahne oldu. Turnuvayı, alanda toplanan çok sayıda vatandaş da izledi.

Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Bülent Şimşek, eğitim ve kültür alanındaki çalışmalarının yanı sıra sportif faaliyetlere de önem verdiklerini söyledi.

Gençlerin sıhhatli bir vücuda sahip olmaları için faaliyetler yürüttüklerini anlatan Şimşek, 'Dinimizde de sporun çok önemli bir yeri vardır. Peygamber efendimiz, ata binmeyi, ok atmayı, güreş yapmayı tavsiye etmiş ve çocuklarımıza öğretmemizi emretmiştir. Bu nedenle biz de gençlerimizi spora teşvik etmeliyiz. Sporla uğraşan gençlerimizin manevi eğitimlerini de ihmal etmeden, sporcu gençlik yetiştirmeliyiz' dedi.

Dernek olarak her sene bu tarz sportif etkinlikler yaptıklarını ifade eden Şimşek, bilek güreşi turnuvasını da geleneksel hale getirdiklerini kaydetti.

Turnuvaya katılan 100'ün üzerinde gencin bileklerinin gücünü gösterdiğini belirten Şimşek, her 3 kategoride ilk 3'e giren gençlere forma, giysi, kitap ve madalya hediye edeceklerini söyledi.

(ÇK-AHM-ÖZG-GKH) - SİVAS (Anadolu Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...