Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Başbakanın emri!
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.04.2010, 12:25   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 941 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Başbakanın emri!

Sivas halkının bakanı benim diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önce kendisinin temelini attığı fakat yılan hikayesine dönen fuar alanını bitirin talimatı verdi.

Daha sonra ise ben fahri değil gerçek Sivaslıyım diyen ulaştırma bakanı Binali Yıldırım'a bizzat Sivas-Divriği yolunun bir an önce bitirilerek hizmete açılmasını istedi.

Dünyanın 8. harikası olarak kabul edilen Divriği Ulu Camiinin bulunduğu Divriği ilçesine ulaşımda güçlük çekilmesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dikkatinden kaçmadı.
Konuyla ilgili Ankara'da düzenlenen Başkentte Sivas Günleri programında konuşan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım önce fahri değil doğum yerini belirterek gerçek Sivaslı olduğunu anlattı. Arkasından da Sivaslılara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla aldığı Sivas Divriği Yolu projesini anlattı. Başbakan bana Divriği-Sivas yolunu bir an evvel bitireceksiniz emrini verdi. Şu an projesini hazırlatıyorum en kısa sürede yolu tamamlayacağız dedi. Sivas halkı kendi vekillerinden duymak istediklerini yine duyamadı. Ancak başka ildende olsa hemşehrisinden duydu.

Sivaspostası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...