Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sizde bir mesaj yazın...
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 13.04.2010, 20:17   #187
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4550 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: Sizde bir mesaj yazın...

Halkı % 100 Müslüman
Aile planlaması yasası, 1956 yılında hazırlanmış.
Bu yasa gereğince her aile 3'ten fazla çocuk yapamıyor.
Türban resmi daireler ve eğitim kurumlarında yasak ancak sosyal yaşamda serbest.
Ülkede fakir yok.

Aslında tüm başlıklara takıldım ama bu kısımlar en can alıcı olanlar. Tunus bir Fransız sömürgesi olmaktan kurtulamamış bir ülke.
% 100´ü müslüman olan bir ülkedeki yasaklar çok garip, insan neslinin üremesini engelleyen yasalardan sevgiyle bahsedilmiş yazıda.
Hele şu fakirlik kısmı tamamen gerçek dışı, Tunuslu bayanlar sadece yoksulluktan kurtulmak için avrupalı hasta ve yaşlılarla evlilikler yapıyorlar, bizzat tanıdıklarım var, Almanya´da bunun birçok örneğine rastlamak mümkün ve üstelik bu bayanlar para karşılığında veriliyorlar avrupanın çirkin yüzlerine.

Bu yazıyı hazırlayan ya Tunus´u görmemiş, ya da benim tanıdıklarımı tanımıyor.
Bizim ülkemiz en güzeli.
Bir örnek arıyorsak kendi özümüzde, geçmişimizde arayalım.
Fransız uşaklarında değil.