Alıntı:
sivaburs Nickli Üyeden Al?nt?
Kaynanasını seven bir tek sen çıktın, diline sağlık Arif abi, ama biraz geç kaldın. 
Sandallı üstat yüreğin var olsun. (Beşiktaşlısın diye Beşiktaşı yendiğimize bile sevinemiyorum üstadım  )
|
Kaynanasını seven deyince aklıma bir fıkra geldi
Kaynananın birinin üç damatı varmış, kafasına takılmış demiş şu damatları bir test edeyim bakayım hangisi beni daha çok seviyor ?
Aklına bir fikir gelmiş, bir gün büyük damatına demişki; damat beni götür deniz kenarında biraz gezdir, o da olur tabi deyip gidiyorlar sahile, neyse deniz kenarında yürürken,
Kaynana içinden diyorki "kendimi denize atayım bakayım beni kurtarrırsa damat beni seviyor". Neyse düşme numarasıyla kendini atıyor denize.
Damat hemen peşinden atlıyo kahramanlık örneği gösterip kurtarıyo kaynanayı. Kaynana emin artık damatının kendini sevildiğinden.
Ertesi gün kurtaran damat bakıyo kapısının önünde şahin marka bir otomobil ve içindede bir not "Damat çok tşk. ederim" Kaynanan

Ortancı damatada aynı senaryo ve oda kahramanlık gösterip kaynanyı kurtarıyor. Ertesi gün onunda kapsında doğan bir marka bir otomobil ve aynı teşekkür notu; "Damat çok teşekkür ederim" Kaynanan
Başka bir gün küçük damata diyor aynı şeyi sahilde gezerken yine atıyo kendini denize küçük damat diyoki; "banane boğulursa boğulsun." Kaynana Hakkın rahmetine kavuşuyor, neyse cenaze vs. merasim bitiyor.
Ertesi gün küçük damat bakıyo kapının önünde mercedes marrka bir araba içindede şu not ilişik.
"Damat çok teşekkür ederim" Kayınpederin