Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sevdiğinize Bugünkü Cümleniz ?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.04.2010, 10:58   #3423
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 830 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sevdiğinize Bugünkü Cümleniz ?

Alıntı:
rüzgar79 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
evet arkadasim gercektende suc sende neden söylemiyorsun sen söylemezsen oda baskasini bulabilir. bilmiyor kiz ne yapsin söyleki beklesin seni saklamakla sen kaybedersin.böyle üzülmeyle hasta olmayla olmaz.senin haline bu sitedekiler bile üzülmüstür sanirim yazik sana....

benim işim o kadar karışık ve kötü ki anlatamam.1.si kızı ancak yazdan yaza görebiliyorum yazdan beri yazı bekliyorum.2.si utangaç olduğum için ben söylemedim başkaısna söylettirdim ama cevap bildiğiniz gibi.genelde biri çok severse olmaz ya benim ki de öyle işte.bende hep 1 senedir içimde yaşıyorum ve içime atıyorum.şimdi birde ben söylesem yine sonuç farklı olmayacak anlayacan.zaten ne geldiyse başıma herkesin bana iyi biri demesinden geldi.bazen keşke böyle olmasaymışım diyorum.kıza aşık olma sebebimde budur yani.