Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sevdiğinize Bugünkü Cümleniz ?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.04.2010, 12:48   #3429
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 830 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sevdiğinize Bugünkü Cümleniz ?

Alıntı:
aysima58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
içinde tutarsan ilerde çok pişmaan olursun canım tutma içinde açıkla sediğini senden iyisinimi bulacak evladım yeme kendini be kardeşim ne olursa olsun ucunda ayrılıkda olsa kavuşmakda olsa tutma içinde bu yaz kesinlikle açıl kız iyide konuşsa kötüde konuşsa bu sana cesaret verecek biliyorum artı kız seni istemezse sende artık üzülmezsin çünkü senden günah gider dersin ben bütün iyi niyetimle açıldım ama benim sevdama değecek bi insan değilmiş seninde ona bakış açın çok değişecek bak ablanın sana bu yazdıklarına kıza açılınca hak vereceksin emiin ol canım yahu yeter ne sen üzül nede biz üzülelim ha bi tanem açıl bu yaz oldumu kardeşim.
zaten yazın kesin konuşacam.normalde ben çok utangacım onu görünce bırak konuşmayı görmesin diye kaçıyorum.ama artık konuşacam başka yolu kalmadı.çünkü daha fazla dayanamayacağım sonu ne olursa olsun bir daha söyleyeceğim.benim için çok zor bir iş ama söyleyeceğim.sadece niyetimi söyleyeceğim.beni anlamazsada kendi kaybeder bende untumak için bahane bulmuş olurum belki.yoksa başka türlü unutamam.