Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sivas Valisi: Ali KOLAT (2009-...)
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.05.2010, 08:45   #2
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 870 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: Sivas Valisi: Ali KOLAT (2009-...)

Sivas Valimiz Sayın Ali Kolat ve değerli eşi İlksan Kolat hanımefendiyi Sivaslı olarak çok seviyoruz.
Sivas'ımızda bugüne kadar görev yapan valiler arasında en alçak gönüllü, en çok halkla iç içe ve samimi, en çok Sivas'a hizmet için gayret eden, güler yüzlü asla, kibirli olmayan,halkın sorunlarını çözümlemek için ciddi olarak gayret eden çok değerli Sayın Valimiz Sivas için bulunmayan bir değerdir. Keşke uzun yıllar Sivas'ta görevinde kalsa diye dua ediyorum.
1 Nisan- 4 Nisan 2010 da Ankara'da " Başkentte Sivas Tanıtım Günlerinde" benimde KAR TANELERİ adlı ikinci şiir kitabıma imza günüm oldu.
Sayın Valimiz her saat stantta bulunan tüm görevlilerle, hepimizle sabahtan akşama kadar orada idi ve ilgilendi hatır sordu. Sivas'a geldim geleli tüm çevreme Sivas'ta yaşadığım sürece yıllardır bugüne kadar böyle iyi ve halkla iç içe,samimi bir valiyi görmediğimi anlatıp duruyıorum. Hangi vali sabahtan akşama kadar eşi ile tanıtım günlerinde halkının başında bulunur? 4 gün boyunca yanımızda idiler.İnanın hem şaşırdım hem inanamadım. Bugüne kadar Sivasa gelen diğer valilerin ne kendilerine nede eşlerine kibirden gururdan yanlarına yaklaşılmıyordu.Dertlerinizi anlatsanızda kulak ardı ediliyordu. Sayın Valimiz Ali Kolat ve değerli eşi İlksan Kolat hanımefendiyi tanımak, anlamak için onlarla 10.dk soluk almanız yeter diyorum.

Oysa Sayın Valimiz Sivas Tanıtım Günlerinde bizlerin her dakika yanında idi. O gülen ve samimi yüzü ile gelen tüm konukları sıcak karşıladı. İyiki tanıtım günlerine katıldım ve sayın valimizi ve değerli eşlerini yakından tanıdım,bununla onur duyuyorum.

Sivas için büyük kazanım olan sayın valimizin Sivas'ta çok daha uzun süre görevde kalması Sivas için bulunamayacak şanstır, kazanımdır diyorum.

Sayın Valimize Sivas için verdikleri hizmetlere, bir Sivaslı olarak teşekkürü borç bilirim. Sevgi ve saygılarımı sunar, başarılar dilerim.

SABİHA SERİN
Şair Araştırmacı Yazar
SİVAS
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...