Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt?
servet abi kimsenin konu kapatigi falan yok isteyen istedigi yere yazar talep sivasa yakisir konularin agirlikli olmasi insanimizi gelistirecek bilgilendirecek konularin agirlikli olmasi istenilen sey bu yoksa isteyen geriye sayar isteyen ileri gider benim anladigim bu acikcasi senden beklemedigim bir yazi abi saygilar iyi aksamlar
|
kardeşim bilal kose beni yanlış anlıyorsunuz ben sivas haberlerine karşı degilim
ben zaten sitenin istenilen durumagelmesi için bu konuyu açan arkadaşımıza yukarıdaki yorumumda destek oldum fakat arkadaşımız israrla oyunları oynayanlara sataştı bende oynayanlar arasında oldugum için senin gibi bana söz hakkı doğdu hep beraber oynadık sende dahil hiç kimsede çıt yok bukadar korku niye gerçi sen samimi olduğun için susa bilirsin bir başkası bu şekilde yazsaydı ilk karşı çıkıcak olanlardan biri sen olurdun eminim
birdaha söylüyorum ben sivas haberlerine değil insanların rencide edilişine tepkiverdim veriyorum ayrıca sivasın haberlerine yorum yazılmıyor diyenler en önemli haber bir kaç gün önceki şehidimizin bence haberiydi iki başlık altında sunuldu bu haber bu konuları yazıp haber haber diye tuturanların bir yorumunu göremedim şehidimize bir Allah rahmet eylesin diyemediler
gurup laşmak hiç kimseyi haklı yapmaz
sitede adalet istiyorum.kimse yandaşlarının yanında degil doğrunun yanında olmalı birgün adaletsizlikle karşılaşınca adalet demek için adaletli olun.
bu tabiki benim görüşlerim saygı ve sevgilerimle