Alıntı:
aysima58 Nickli Üyeden Al?nt?
elinize sağlık sayın sabiha serin hanım efendi teşekkürler paylaşım için.
bende naçizane bir anımı paylaşayım
bundan iki yıl önce annemi kaybedeli bir yıl olmuştu sanırım
yine anneler günüydü annemi gezdirdiğim yerleri geziyorum gözlerim yaşlı nereye baksam annemi görüyorum sanki ama o kadar ağlıyorumki bastığım yeri görmüyorum göz yaşımdan levent büyük otobüs durağının yani şimdiki yeni yapılan gök delenin yanından önüne geçerken elimde bir annemin elin hissettim ama bir an olduğum yerde kaldım tam çene başında içimde bir buruk sevinç sanki rüyadan uyanır gibi sanki gözümü açsam annemi yanımda göreceğim bu arada haala annemin eli elimde hissediyorum yumuşacık ama korkumdan ynıma dönüp bakamıyorumda hayal kırıklığı yaşıycam diye bir an gözlrimi kapadım dedim rabbim hadi gerçek olsun bismillahirrahmanirrahim dedim ve yanıma dönüp baktığım nda elimin içineki el yok oldu.artık orda kendimi bıraktım yorulana kadar ağladım ağladım ağladım.allah kimseyi annesiz ve babasız anne ve babalarıda evladsız koymasın çok zor çooooook.bütün annelerin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyor büyüklerin ellerini küçüklerin yanaklarını öpüyorumsayın sabiha hanımefendi sizinde bu yüce gününüz kutlu olsun.efendim allah daha nice yıllar ve günler nasiip etsin.
|
Bu anlamlı anınızı paylaştığınız için teşekkürler. Okurken sanki o anı ben yaşadım. Sanki o el benim annemin eli idi.İnanın gözlerim buğulandı.
Ah işte onun için diyorum ki Anneler sağ iken kıymeti anlaşılsın. Onları arayın sorun diyorum. Sonra kaybettiğimizde uçup gittiklerinde kokusuna ve hayaline hasret kalıyoruz.
Ben annemi öyle özlüyorum ki keşke ona çok daha doyabilseydim.Ama doyamadım. Şu an yanımda olsaydı dünyaları verirdim.
Hiç kimse annenin yerini turmuyor hiçkimse.
Aramızdan ayrılan bütün annelerin mekanları cennet olsun. Nur içinde yatsınlar.