[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivas Amatör Süper Lig'de şampiyon olduktan sonra terfi müsabakalarında oynamaya hak kazanan 4 Eylül Belediyespor dün maçlarını oynayacağı Rize'ye hareket etti.
12-16 Mayıs tarihleri arasında oynanacak terfi müsabakalarına katılmak üzere ilimizden ayrılan 4 Eylül Belediyespor'u birbirinden zorlu rakipler bekliyor olacak. Sporseverler 4 Eylül Belediyespor'un Rize'den başarılı sonuçlarla döneceğine inanıyor.
SON KEZ DÜZENLENİYOR
Öte yandan Futbol Federasyonu terfi müsabakalarının bu sezon son kez yapılacağını da duyurdu. Federasyon önümüzdeki sezon 81 ilin takımlarının katılacağı Deplasmanlı Lig'e geçiş yapacak. 4 Eylül Belediyespor ve Özel İdarespor bu sezon 3. Lige yükselemezse eğer, gelecek sezon Deplasmanlı Lig'de Sivas'ı temsil edecek.
Sivas'ın Sesi.