[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
3. Lİg terfi müsabakalarında Sivas hem üzüldü hem sevindi.
4 eylül Belediyespor dün yaptığı karşılaşmada yüzümüzü güldürürken Özel İdarespor ise aldığı mağlubiyetle terfi müsabakalarına veda etti.
İlimizi 3. Lig terfi müsabakalarında temsil eden 4 Eylül Belediyespor dün oynadığı Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak adını finallere yazdırmaya hak kazandı.
Dün Rize’de oynanan karşılaşmaya temsilcimiz hızlı başladı.
Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren rakibine oranla daha etkili bir futbol ortaya koyan 4 Eylül Belediyespor bulduğu 2 golle karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmasını bildi.
4 Eylül Belediyespor aldığı bu gabiliyetle birlikte adını finale yazdırmaya hak kazandı.
4 Eylül Belediyespor finalde Erzincanspor ile karşılaşacak.
Temsilcimiz bu karşılaşmayı da kazanırsa adını 3. Lig’e yazdıracak.
Alınan başarılı sonuçların ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Ahmet Polat, çok mutlu olduklarını söyledi.
Polat, “Sivas’ın bu olumlu sonuçlara ihtiyacı vardı. Böyle bir başarı gerçekten iyi oldu. Şimdi son maçımızıza çıkacağız.
Son karşılaşmamızdan da galibiyetle ayrılarak 3. lige yükselen taraf olmak istiyoruz” dedi.
Teknik heyet ve futbolcuları alınan başarılı sonuçlardan dolayı kutlayan Polat, “Hepsi çok başarılı oldu. Son karşılaşmada da başarıyı sürdüreceklerine inanıyorum.
Bu saatten sonra artık finali düşünüyoruz” şeklinde konuştu. Terfi müsabakalarında ilimizi temsil eden bir diğer ekip ise Özel İdarespor oldu.
Özel İdarespor terfi müsabakalarında 2. karşılaşmasına Trabzon Yomraspor ile karşılaştı.
Rakibine 5-1’lik sonuçla yenilen Özel İdarespor terfi müsabakalarına veda etti.
Sivas'ın Sesi.