Cevap: Baykal İstifa Etti..
Kılıçdaroğlu'nu o kadar pohpohluyorlar ki beredeyse ben bile inanacağım.Kurultayda yine bir dünya söz verdi durdu.Erken havalandı..
"KAYITDIŞI ÇALIŞAN BAŞÖRTÜLÜ KIZI SİGORTALI YAPACAĞIZ"
"İstanbul'un merdiven altı atölyelerinde binlerce başörtülü genç kız kayıt dışı çalışıyor. Bu başörtülü kızlara gideceğiz ben seni sigortalı yapacağım diyeceğiz. Bu bana oy vermez demeyeceğiz. Biz onların rantına değil sorunlarına talibiz" diyen Kılıçdaroğlu, "CHP iktidarında ilk yapılacak işlerden biri siyasi ahlak yasasını çıkaracağız. Dolandırıcının, kalpazanın yeri yok. Artık bu ülkede naylon faturacıdan maliye bakanı, Ali Dibo'cudan adalet bakanı, kalpazandan başbakan olmasın" diye sözlerini sürdürdü.
Üslupta değişen bir şey yok ,zihniyet aynı.Şimdi o merdiven altında çalışan türbanlıları oralara iten kim?Onlara eğitimden uzak tutan kim?Onlara ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapan kim?Türbanlılar bu ülkede önemli görevlere gelecek diye korkudan Anayasa MaHkemesi önünde konaklayan kim?Bu ülkede CHP'ye ,muhalefet olmak bile fazla,onu dahi haketmiyorlar
Konu LaEdri tarafından (22.05.2010 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.
Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
|