Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Camiiye kahvaltıya buyrun
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.05.2010, 22:59   #9
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3356 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Camiiye kahvaltıya buyrun

Alıntı:
ozanberk2010 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hahaah ey büyük allahım.din de de rüşvet dönmeye başladı desenize. bunu güzel bir uygulama diye savunanlarada gülmeden geçemeyeceğim.)))yav bu nasıl bir mantık.din denen olgunun insanların bireysel tercihleri değil mi. bu maddi bir kar sağlama yada maddi bir sorun gidermemi de kampanya yapılıyor))yok olmadı bizim camiye gelene bal,kaynak vereceğiz)). hadi bir musevi,hırıstiyanda çıkarda kiliseye gelene sabah öğle akşam yemeği vereceğiz derse ne yapacaksınız. sizce camiyeni daha çok giden olur kiliseyemi..? elbettekiş bu ekonomik koşıllarda ,heleki sivas gibi işsizliğin açlığın tavan yaptığı bir şehirde kiliseye gidenlerin daha fazla olacağı kesin.
Egerki konunun basligini iyi okuyup anlamis olsaydinz bu kaniya varmazdiniz konuya bende yorum yaptigim icin elestirilerinizden bende nasip almis bulunuyorum.Kesinlikle bunun bir karsiligi olmadigi dinine imanina milletine deger veren insanlarin katkilarindan olan bir faliyettir.ALLAH bu gibi yararli faliyetlere yardim edenlerden razi olsun.
Sizin guzel dinimizi baska inanc ve dinlerle kiyaslamanizi cok cirgin buluyorum eger boyle seylerle alakaniz yoksa birakin baskasi yapsin birseyi elestirirken mutlaka guzel bir alternetifiniz olmasi lazim ornek alinsin faydasi olsun sirf elestirmek icin elestirmeyelim lutfen.baska inanclarlada alay etmenizi dogru bulmuyorum korkmayin sivas insanin en son gidecigi yer kilise olsada gitmiyeciginden emin olabilirsiniz.
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilal kose'e Teşekkür Ediyor...