Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.05.2010, 09:41   #14349
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido
 
ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Üyelik Tarihi: 03.05.2008
Mesajlar: 3.605
Tecrübe Puanı: 1029 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?

Alıntı:
Kardelencicegi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben bu sanatciyi dinlemiyorum.
Dinleyene saygim var.


[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Benimde size saygım var efendim, keşke herkes böyle olabilse. Fakat bu kişinin dili, ırkı soyu ne olursa olsun ben ona sadece müzik yönüyle bakıyorum,tarzını yorumunu sevdiğim için dinliyorum yoksa diğer yönleri için değil. Ayrıca ben bu kişinin kendi ağzından tv.de avukatı tarafından getirilmiş bir konuşmasını dinledim, bu ülkenin kesinlikle bölünmeyeceğini et ile tırnak gibi ayrılmaz bir bütün olduğunu ve halkalrın kardeşliğinden bahsseden uzun bir konuşmasını dinledim.
Fakat bazı önyargılı kesim, kendi showlarını yaparak türbünlere bu kişiyi olduğundan farklı göstererek kamoyu önünde linç etmek istemişlerdir. Tabi sizin tutumunuzuda saygıyla karşılıyorum. Birbirimize neden dinliyorsun yada neden dinlemiyorsun deme hakkımız olamaz zaten.
Saygılar.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...