Alıntı:
bilgin_58 Nickli Üyeden Al?nt?
O Yazıyı okursanız, bir önceki sayfadaydı, benim yazıma itafen bir yazı yazılmıştı,
" İşte açılım, Karakol baskını 4 şehit, 1'i ağır 7 yaralı" diye
Buyurun bu durumu savunanlar kına yaksın kelimesini burda kullandım,
Eğer sizlerde bunu savunanlardansanız sizlerde kına yakabilirsiniz,
Burda Atatürkün bir sözünü demeden yapamayacam
" Ya İstiklal, Ya Ölüm"
Nedir bu dinsin artık bu anaların babaların gözyaşları, yırtılan hep kürkçü bekirin yakası hesabı,
Ölüp giden senin benim gibi gariban vatandaşın çocukları,
Hiç duydunuz mu? falanca işadamının, vekilin, bürokratın, oğlu şehit olmuş,
Hiç duydunuz mu?
Eğer bu sözü benim yazıma itafen yazdıysanız, kınamaktan öte sizi lanetlemek istiyorum, sizin vatan anlayışınızı tekrar gözden geçirip düşünmeniz lazım
Ben ki 2 amcasını seferberlikte, 2 amcasını Yemende şehit vermiş birilerinin yiğeni olarak, bu sözü bir şansızlık olarak nitelendiriyorum
|
kendine gel ifadelerine dikkat et. benim de ailemden çok şehit verildi.ne kınamaya ne lanetlemeye hakkın var. Şehit haberi gelince kim kına yakar? resmen insanlara terörist damgası vuruyorsun.
evet garibanın fakirin fukaranın çocuğu siz yazmışsınız. bunlar üzerinden mi ''ya istiklal ya ölüm'' sağlayacaksınız. Daha silah tutmasını bilemyen 18 yaşındaki çocuklarla mı yok edeceksiniz terörü. Ben ülkemi çok seviyorum bunu da yargılamak kimsenin haddi değil.ben buna karşıyım tamam mı. Şiddet her zaman şiddti doğurur.Bir kısır döngünün içinde kahramanlık hikayeleri okuyup duruyorsunuz.Yazık değil mi o gencecik çocuklara. o çocukları terör bölgesine göndermek kurdun ağzına savunmasız hayata yeni başlamış bir kuzuyu göndermekten farksızdır. Bu da resmen intihardır.
Ben 29 yaşımdayım kendimi bildim bileli terör olayları var. Bu açılımla başlamış bir durum değil ki?