Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - İsrail vahşeti
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.05.2010, 23:34   #83
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1139 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: İsrail vahşeti

Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Haklisiniz tamam katiliyorum Turkiye israille savasa Hazir degil Peki ne zaman hazir olacak Bugun bazi toplantilara katildim Bir kez daha sunu gordum Bu millet yaslisiyla genciyle kadiniyla kiziyla Devletinin Bayraginin uguruna canini Malini veda etmeye hazir.Diyorumki illa savas olsun demiyorum Ama Milletimize yakisan sehitlerimize yakisan sert bir tepki verilmeli.Sonu savasta olsa.

Ölenlerin hepsi Türk degil Arap'ta var , sorun sadece bizim savas acmamiz degil Islam Birliginin toplanmasi ! Yaziklar olsun ki paramparçayiz , o bu su bu sen ben diye güttügümüz davalarimizi bir kenara birakip , Ezilen kardeslerimiz için Hak için Allah için Davamiz ALLAH DAVASI OLSUN ARTIK ! Zaman birlik'tir , Bir Olmak'tir !
Bu zülme karsi Allahu-Akber sesleriyle cinlasin Dünya !Savas ise savasalim , Hak için Cihad edilsin artik . Seytanlara karsi bu kadar sessizlik nereye kadar ?
Inaniyorum ki bu cagda Türkiye'nin rolu büyük , umarim Basbakan ülkesine döndügün'de tavrini ve tepkisini cok sert gösterir aksi halde olay daha'da büyüyecek . Dile kolay 20 canimiz sehid ve 100 den fazla kardesimiz yarali .
Görüntüleri izleyip'te sessiz kalan'lar bizden degildir !
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...