Alıntı:
ozanberk2010 Nickli Üyeden Al?nt?
 ))) brawooo.. allam yaa yoruma bak. pretosto,grev v.s boş işler diyor. yav kardeşim hak aramak,doğrularını haykırmak boş işmi.hangi sistem çalışarak kazanıyormuş.işçiler 12 sat çalışıyor haklarını kazanıyormu,köylülerr gece güğndüz çalışıyor karşılığını alıyorlarmı,eğitim siztemine gelince,bir işçinin,yada işi ekmeği olmayan birinin öğrenci olan evladı normal okulda okusa nekadar başarılı olacak ,yada zengin bir ailenin çocuğu dersanalerle,ek eöğretmenlerle aldığı destekle ne kadar başarılı olşacak,,işin tuhaf yanı ikiside çalışıyor olacak.ayrıca bu siyasiler hakkaten çok akıllılar. sivasa hiçbişey yapma,işyerlerini kapat,yatırım yapma, nasılsa pretostonun,grevin boş iş olduğunu söyleyen büyük bir insan topluluğu var.nasılsa bi provakasyonda ne olduğunu dahi bilmeden hurrrraa diye koşan bi halk var,hak arayanın kominist,dinsiz,vatan hayini diye lanse edildiği bir şehir var. sivas bizi sırtında taşıyan bir şehir diyorlar. ee akıllılar.
bak kardeşim. altta bi haber var oku istersen. gemç çobanın fecii sonu diye. o da taşımalı eğpitim alan bi öğrenci. okuu okuu ve itdele olurmu.
|
Hangi haklarını arıyorlar merak ettim?
Ellerinden alınan bir hak mı var ya da var olan bir hakları mı alınmış?
Ha İmam-Hatipli ya da meslek liselilerelse kabul..
2-Protesto,grev boş demedim,sizler için boş dedim,yani o protestoyu yapan öğrenciler için.Şimdi işçilerden,köylüden girip sendikacılık yapma bana!
3-Ben bu işin içindeyim.Gerçekten okumak isteyen her türlü okuyor.Köylü öğrencim de var,zengin de..Okumak isteyen köylü öğrenci de ,yatılı öğrenci de zehir gibi okuyor valla!
Bir öğrnci çabalar,soruların tamamını yapar ancak karşısına biri geçip,dur sen doktor olamazsın a da herhangi bir meslekten olamazsın derse o zaman haksızlıktan bahsedebilirsin!