Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.06.2010, 02:55   #7
ozanberk2010
Yiğido
NO AVATAR

ozanberk2010 Şuan ozanberk2010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2011 00:06

Tecrübe Puanı: 574 ozanberk2010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Liseli gençler üniversite sınav sistemini protesto etti

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hangi haklarını arıyorlar merak ettim?
Ellerinden alınan bir hak mı var ya da var olan bir hakları mı alınmış?
Ha İmam-Hatipli ya da meslek liselilerelse kabul..

2-Protesto,grev boş demedim,sizler için boş dedim,yani o protestoyu yapan öğrenciler için.Şimdi işçilerden,köylüden girip sendikacılık yapma bana!

3-Ben bu işin içindeyim.Gerçekten okumak isteyen her türlü okuyor.Köylü öğrencim de var,zengin de..Okumak isteyen köylü öğrenci de ,yatılı öğrenci de zehir gibi okuyor valla!
Bir öğrnci çabalar,soruların tamamını yapar ancak karşısına biri geçip,dur sen doktor olamazsın a da herhangi bir meslekten olamazsın derse o zaman haksızlıktan bahsedebilirsin!
YAV sen hakkaten yoksa öğretmenmisin. vah benim sivaslı veyaa yurdum öğrencilerine vahh. senin ülkenin geleceği için hazırlayacağın öğrencileri hiç merak etmiyorum. yazından belli nasıl bir gençlik, gelecek yetiştirdiğin.Pısırık,hak aramayan,İTAAT EDEN,araştırmayan,düşünmeyen,f ikrini söylemeyen bir gençlik yetiştiriyorsun çok belli.

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hangi haklarını arıyorlar merak ettim?
Ellerinden alınan bir hak mı var ya da var olan bir hakları mı alınmış?
Ha İmam-Hatipli ya da meslek liselilerelse kabul..

2-Protesto,grev boş demedim,sizler için boş dedim,yani o protestoyu yapan öğrenciler için.Şimdi işçilerden,köylüden girip sendikacılık yapma bana!

3-Ben bu işin içindeyim.Gerçekten okumak isteyen her türlü okuyor.Köylü öğrencim de var,zengin de..Okumak isteyen köylü öğrenci de ,yatılı öğrenci de zehir gibi okuyor valla!
Bir öğrnci çabalar,soruların tamamını yapar ancak karşısına biri geçip,dur sen doktor olamazsın a da herhangi bir meslekten olamazsın derse o zaman haksızlıktan bahsedebilirsin!
Bak senin zihniyetindeki öğretmenlerin 40-50 yıldır yetiştirdiği öğrencilere bak. ülkenin göbeğinde bir şehir doğudaki illerin bazılarından daha geri kalmış, sanayisi yok,işsizlik hat safhada,yatırım yok. bide varolan işyerlerinin taşınmasına itaat ederek pısırık şekilde izleyerek ,hak aramayı bilmedikleri için bişey yapacak yetenekleri bile yok. neden çünküü senin zihniyetin böyle bir toplum yetiştiriyor. aman haa pretosto etmeyin,hak aramayın,haksızlılara karşı gelmeyin. yoksa komunist,dinsiz,vatan hayini olursunuz zihniyeti.sana sivastaki işsizlikle ilgili,yatırımlrın yapılmamasıyla ilgili ve işyerlerini taşınmasıyla ilgili neler yaptın diye soracaktım ama vazgeçtim sormuyorum. hiçbişey yapmadığın ve yapanlarada engel olacak bir zihniyette olduğun belli çünkü.

Konu ozanberk2010 tarafından (08.06.2010 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
ozanberk2010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla