Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Mısır tezgahı kaldırılması gerginliği
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.06.2010, 23:05   #7
MUTLU İTİK
Tecrübeli Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUTLU İTİK Şuan MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04

Tecrübe Puanı: 710 MUTLU İTİK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Mısır tezgahı kaldırılması gerginliği

Alıntı:
58MySouL Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben mısırcıyıda tanımam satanıda tanımam ancak cok uzuldum olaya.Rhametlinin hatırına verdık oyumuzu yoksa nerde kazanacaktı baskanlıgı.ellerim kırılsaydıda vermeseydım.koftecıden pazarlamacıdan beledıye baskanı yardımcıcı olursa bu olur sivasımız en az 10 seneye gerıye gitti 5 senede boyle 15 sene gerıde kaldık yazıklar olsun bu ve bunun gibilerine.mıllerın ekmek teknesıyle ugrasmakla baskanlık olmaz.aksuyu bok götürüyor butun parklar aynı samı beyin yaptıklarının %10 yap ayaklarından operım yapmyosan yapılana sahıp cık yazıklar olsun size verdıgımız oyda haram olsun.gerci daha oraları gelecek secımde ruyanızda bıle goeremessınız.rahmetlı sag olsa bunları gorse bunların yuzune tükürüdü.en basta da ben tükürüdüm.
Hatıra oy veirilmez verilende başa kakılmaz. Aksudan bahsetmişsiniz geçen senede konuştık bu konuyu burada ama kaçırmışsınız sanırım aksunun bakımı tamamen sami aydın döneminde DSİ ye verilmiştir DSİ müdürünün görüşünüde herkes bilir. Yapılana para olursa sahip çıkılır aksu projesinin çizimlerini eline geçirebilicek bir kişi varsa baksın ve AB'den gelen ödeneğe baksın nereden nereye kadar yapılması için para verilmiş. Star marketin olduğu köprüden emniyetin önündeki alana kadar yapılacak proje halk görsün diye çarşıya en yakın yere yapılırsa geriyede para bırakılmassa sahip çıkılmaz. Devlette AB projesi yarım kaldı al yap diye ödeme yapmaz.

Unutmadan bende istyorum oradan tezgah aylık 2 bin tl vermeye razıyım oraa elimide keserim kolumuda bırakılırmı orası şartlar belli olmadan kim suçlu kim haklı belli olmaz.
Ben şuna inanyorumki DOĞAN ÜRGÜP kul hakkı yemez ve yedirmez.

Konu MUTLU İTİK tarafından (08.06.2010 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MUTLU İTİK'e Teşekkür Ediyor...