Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Günün haberi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.06.2010, 21:17   #138
Cley
Moderator
 
Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 8.021
Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Günün haberi

Kısa bir süre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'ye katılan Tunceli Milletvekili Kamer Genç, beyin kanaması teşhisiyle kaldırıldığı hastanede ameliyat oldu. Genç'in hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Kamer Genç'in hastaneye kaldırılarak ameliyata alındığını öğrenen CHP'liler İbn-i Sina Hastanesi'ne akın etti.

Ameliyat sonrası yoğun bakımdan çıkartılan Genç'i görme fırsatı yakalayan CHP Genel Başkan yardımcıları Hakkı Süha Okay ve Haluk Koç, hastane çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Haluk Koç, "Sayın Genç'in durumu şu anda iyi. Başarılı bir ameliyat geçirdi. Kendisi yattığı yerden tebessüm edebiliyor. Hafta içi spor yaparken başını çarpmış. Bunun devamı olarak beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırılmış. Şu anda hayati tehlikesi bulunmuyor. Bize pazartesi gününe kadar hastanede müşahede altında tutulacağı söylendi." dedi.

CİHAN
__________________
Edep ile gelen Saygı ile karşılanır
Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Cley'e Teşekkür Ediyor...