Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt?
Önce Vatan kardesim yine parcalamissin, kaset sizce iftira myidi? Gülünc olmayalim lütfen, adam calisma arkadasiyla uygunsuz vaziyette ve bundan dolayi istifa ediyor siz iftira diyorsunuz, taraftarligin bu kadarina da pes yani. Kilictaroglu´nun CHP´ye farkli bir hava getirdigi kesin ama
kim gelirse gelsin CHP Türkiye´nin muhalefet partisi olarak kalacaktir, ayrica sayin Sener bu partiye katilirsa kendi sonunu hazirlar.
|
Efendim dikkat ederseniz ben iftira kelimesi kullanmadım.Ancak halen de bir iddia görüntüler onlara ait ancak sonradan bir programla yamama olduğu açıklandı bu arada dava sonuçlanmamış henüz. Yargı süreci devam ediyor, bunun bir montaj olduğu anlaşılıyor. Zamanla herşey netlik kazanacaktır elbetteki.
Kimin muhalefet kalacağı yada iktidar olacağını senin benim dememle değil elbetteki halk ne derse o olur. CHP geçmişinde yüzde 42'le gelmiştir iktidara yinede gelebilir bu ülkenin CHP iktidarına şiddetle ihtiyacı car çünkü. Sizce öyle ama bence Sayın Şener doğru bir karar vermiş olacaktır ve çok renk katacaktır siyasi hayata.