Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Genelkurmay'dan sakal açılımı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.07.2010, 19:06   #43
Timur İSLAMOĞLU
Yiğido

Timur İSLAMOĞLU - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Timur İSLAMOĞLU Şuan Timur İSLAMOĞLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.08.2010 12:35

Tecrübe Puanı: 590 Timur İSLAMOĞLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Genelkurmay'dan sakal açılımı

Türkiye askerine sahip çık!

Bir insanın dizlerine dirseklerine bakarak namaz kılıp kılmadığı nasıl anlaşılır? GurbetsokakLari...
Eğer baktılarsa istihdam edilecek kişinin(kuzeninizin) ortopedik bir kusuru olup olmadığı kontrol edilmiştir.Benden mülakatlara girerken anne-baba ve 12 yaşından büyük kardeşlerimin resimleri istenmişti ve bana da "annenin başı açık resimini çektir de götür" diyenler olmuştu
Ayrıca bizim ordumuz hala peygamber ocağı meraklanmayınız orada peygamber ahlakıyla gençler eğitilip vatana millete faydalı fertler yetiştiriliyor.

Sandalli, iyi bir ozansınız, ozanlar sayfasındaki bazı şiirlerinizi gördüm teşekkür de ettim ama haddim olmayarak sizden ufak bir ricada bulunuyor ve sizin mümkünse bir daha ordumuzla ilgili yorum yapmamanızı istiyorum. Çünkü bilerek veya bilmeyerek ordumuzu yanlış tanıtıyorsunuz.Şiir yazmanız daha hayırlı olacaktır.
İkidir Kayseri'den bahsediyorsunuz 1.Kom.Tug. Kom.lığı'ndan söz ettiğinizi düşünüyorum taktir edersinizki orası bir komando birliği disiplinin en üst düzeyde olması gerekir. bugün özel sektörde bir çalışan ya da bir devlet memuru işini bırakıp namaz kılmaya gidebiliyor mu? İşte olunca çalışıtığımızdan namaz kılamıyoruz ama askerde olunca rütbeliler dinsiz ondan namaz kılamıyoruz.

LaEdri size bir soru soruyorum: din düşmanı ilan ettiğiniz kendi ordunuzla mı yaşamak istersiniz? ABD, İsrail Yunanistan ordularının birinin işgali altında mı?

Dilsad Hatun'un derdi ortada o yüzden ona cevap yazmaya bile gerek yok!
Timur İSLAMOĞLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Timur İSLAMOĞLU'e Teşekkür Ediyor...