Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylül'de sandık başına.
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.07.2010, 21:57   #2
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: 12 Eylül'de sandık başına.

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bunu hiç içtenlikle dediğinizi sanmıyorum
Ben kimse hakkında asılsız konuşmuyorum, "Görünen köy klavuz istemez" demiş atalarımız.
Asıl bu ülke sinsi bir şekilde içten içe parazit gibi kemirerek T.C.'ni çökertmeye yeltenenleri ayıkladığında işte o zaman o dediğin olacaktır. Hayali senaryolarla muhtelif iddialarla ses çıkaranları içeri tıkmak, ne kadar doğruysa adalet ergeç yerini bulacaktır hiç kuşkunuz olmasın, bu telaş bu acelelik bitmişliğin bir ifadesidir. Bunlar seçimlerden sonra yapılsa yeni iradeyle yapılsa kime ne zararı vardı?
Bu ülkede suçsuz,masum bir başbakan asılmıştır.Sense 3 ay hapis yatanlardan bahsediyorsun.Pehh!

Yeni irade diye bir şey yok,5 yıl daha bu irada gelecek,zira görünen köy..