Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylül'de sandık başına.
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.07.2010, 10:07   #5
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4579 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: 12 Eylül'de sandık başına.

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın sandallı sistem öyle kurulmuş, yani iş başına gelen hükümetlerinde bir denetim mekanizması, Halk çoğunluk beni seçti diye ben her istediğimi yapayım olurmu? Basit bir örnek, 100 kişiden 45 kişiyi halk iradesi diyor 45 kişi adına o 55 kişininde istemediği bir şeyi yapıyorsun o o halde o 55 kişi neden dikkate alınmaz.
Hükümette olsa halkın çoğunluk iradeside olsa bir denetim şart, görevi kötüye kullanma diye bir şey var. Elbetteki AYM'side bunun için var Cumhuriyet le yönetiliyoruz farklı bir rejim değilki. Hiç bir şeyi tanımam deyip bir kişi ne derse o olsun, eğer niyet öyleyse bilemem
Bu sistemi siz kurdunuz sevgili dostum, demokrasi diye bagirdiginiz, cumhuriyetcilik diye korumaya calistiginiz sistem bu. Hem bu sistemi savunuyorsunuz hem de büyük cogunluk temsil edilmiyor diye sikayet ediyorsunuz. Basbakan Alemdaroglu olsa o zaman memnun olurdunuz degil mi?
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.