Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt?
Türkçeyi doğru kullanamıyorsunuz, imla kurallarından bihabersiniz ve nutuk çekiyorsunuz. Önce anadilini kullanmayı öğren sonra forumlarda yorum yap.
Anadilini öğrenmeden fikir sahibiyim deme.
|
benim anadilimin ne olduğunu biliyor musunuz bu biiirrr
Türkçeyi olmaz o, Türkçe'yi olur bu ikiiiiiiiiii
yazdıklarımın neresinde imla yanlışı vardı söylerseniz düzeltme imkanım ve şansım olur bu üüüüüçççç
söylediklerim zorunuza gitmiş bu belli, ancak söyleyecek bir şeyler bulamamışsınız burdan vurayım demişsiniz bu da dööörrrrtttt..
Allah'ın hakkı kaçtı?
Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt?
Triple Double ,
O saydığım kişiler başörtüsüne 1 karşı çıkma hakkını nerden alıyor. Onlar nerenin rektörleri oluyorlarki bu hakkı kendilerinde buluyorlar. Sola solculara ne kadar karşı çıkarlarsa çıksınlar beni ilgilendirmez. YÖK onların elindeyken biriniz çıkıp da YÖK kaldırılsın demiyordunuz.Şimdi neymiş YÖK kaldırılsın.Burda bir laf söylerler ANgaralılar "lahanaya gelince kıtır kıtır köküne gelince mee "
Neyin ne oldugunu sizden öğrenecek değiliz. 99-2000-2001... Yaşadık biz herşeyi üniversite kampüslerinde...
|
eğer haktan hukuktan adaletten bahsedecekseniz sola solculara ne kadar karşı çıkıyorlarsa çıksınlar beni ilgilendirmez demeyeceksiniz
Ha diyorsanız da ay bana haksızlık yapılıyor demeyeceksiniz
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama
sen hani haksızlığa karşıydın, ee bu adamlara karşı haksızlık yapılınca niye beni ilgilendirmez diyorsun derler değil mi?
ikincisi Solcuların (Chp'nin değil dikkatinizi çekerim buraya, solcuların) yıllardır üniversiteyle ilgili söylemlerine bir dikkat edin bakalım
ne deniyor?
ben söyleyeyim isterseniz: YÖK kaldırılsın!
ne yeni çıkmış bir söylemdir bu, ne de yeni başlamış bir hareket
hatta sloganı bile vardır, yıllardır dillerden düşmeyen: YÖK kalkacak, polis gidecek, üniversiteler Dev-Genç'le özgürleşecek diye...
sizler belki de YÖK'ü duymamışken söyleniyordu bunlar.
yeni çıkmış, bugün söylenmiş bir şey değil yani..
umarım anlatabilmişimdir.
saygılarımla..