Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt?
son belirttiğin nokta senin görüşündür doğru olabilir........ama benim belirttiğim nokta daha önemli zaten o yargı şu an başka bi siyasi görüşün elinde........ve bundan fazla dert yanmadığına göre sende o siyasi görüşün bi parçasısın ve bu durumdan şikayetçi değilsin.........ama böyle olmaz yargı senin elindeyken bi şey yok,başkasının eline geçince(ki şu an ortada böyle bişey yok tamamen bi iddaa)yaygara kopar...........olmaaaaaaaaz tepkiyi vereceksen şimdi de vereceksin gardaşım............
|
Değerli titiz yiğido gardaşım,
yargı şuan hangi siyasi partinin elinde onu anlamadım? Senin dediğin gibi olsa o zaman yargı akp yi kapatmazmıydı? Onu suç odağı olarak gördü ama kapatmadı sadece hazine yardımını kesme cezası verdi. Öyle bir gücü olsa kapatır fes ederdi.
Bana göre yanlış bir düşünce yargı şu haliyle gelecek yeni yasadakinden çok özgür vede bağımısz.
Gelin yargıyla uğraşmak yerine ele geçirme yerine, yargının işini kolaylaştıralım. 5 yıl 10 yıl süren davalar var zaman aşımına uğrayıp düşen bakılamadığı için düşen davalar var.On binlerce dosya birikmiş. Bunları çözecek kolaylaştıracak yeni oluşumlara destek olalım. Partilerin işine geldiği gibi değil halkın tümünü memnun edecek herkesimin katılacağı benimseyeceği sil baştan yep yeni çağdaş bir anayasa yapılsın.