Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Kılıçtaroğlu Sivas'a geliyor
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.07.2010, 19:32   #4
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2255 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kılıçtaroğlu Sivas'a geliyor

Alıntı:
Reform Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bir siyasi liderin bir ili ziyaret etmesine dahi tahammülü olmayan insanların demokrasi dersi vermeye haklarının olmadığını düşünüyorum. Yazıların çoğunu okudum çok patavatsız vede rahatsız edici. Evimize yabancı bir misafir geldiğinde bile memnun kalması için elimizden geleni yapmaya çalışırız. Bu saldırı ve hazımsızlık neden acaba.

Saldırı yapmdım şükür hazım problemim yok fakat bunları daha çok kılıçdaroğlu zihniyeti yaşıyor tıpkı baykal gibi (Saldırı ve Hazımsızlık)...

Bugüne kadar ülkenin sırtından geçinen hortumlarını kızgın fil edasıyla devletin gölüne batıran yedi ceddini ssk lı ve meslek sahibi eden her türlü şaibeli işte ismi geçen bu zihniyetin taşeronlarına Sivas'ta park alanı yoktur.Bunu her seçim döneminde zaten Sivas gösteriyor ki 12 Eylülde açık ara gösterecek yine.Yani boşuna kürek çekmeye gerek yok zira Sivas'ta denizde yok

Ayrıca yazılarımın çoğunu okuyun yada azını benim için farketmez benim tarzım bu eleştirme hakkınız yoktur tıpkı benim sizi eleştirmediğim gibi !

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
madımak yetmedi ise, çok memnun kaldınızsa birde kılıçtaroğluna bişey yapın , geçen hafta öğrenci yurdundaki diyarbakırlı çocuklar ucuz atlattı molotof saldırısını,
bu bakış açınız devam ettikçe sivastan bi bk olmaz haberin ola

alttaki teşekkürcünüzede bu lafım

bu olayı koyduğunuz smileden belli ediyosunuz ölüme ve ona sahip çıkan insanlara bu saygısız yaklaşımları ne zaman değiştireceksiniz allah aşkına, ne dir bu madımak imaları ayıp artık
Sana tek diyeceğim o olayları tasvip etmiyorum Sivas'ın adını artık kimsenin kullanıp mağdurları oynamaya hakkı yoktur Sivas'ı böyle haberlerle görmek ve sürekli memleketin tokatlanmasına gönlüm razı değil.Zira en az sizin kadar sivaslı en az sizin kadar alici en az sizin kadar insanız sizde bizlerden fazla olan inanın hiçbir şey yoktur.Hatta sizin sosyal bir sitede yazı yazma edebini bilmediğiniz şu noktada bu konuda bir adımda öndeyiz

Konu barikat58 tarafından (16.07.2010 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı barikat58'e Teşekkür Ediyor...