[quote=barikat58;565140]
Saldırı yapmdım şükür hazım problemim yok fakat bunları daha çok kılıçdaroğlu zihniyeti yaşıyor tıpkı baykal gibi (Saldırı ve Hazımsızlık)...
Bugüne kadar ülkenin sırtından geçinen hortumlarını kızgın fil edasıyla devletin gölüne batıran yedi ceddini ssk lı ve meslek sahibi eden her türlü şaibeli işte ismi geçen bu zihniyetin taşeronlarına Sivas'ta park alanı yoktur.Bunu her seçim döneminde zaten Sivas gösteriyor ki 12 Eylülde açık ara gösterecek yine.Yani boşuna kürek çekmeye gerek yok zira Sivas'ta denizde yok
Ayrıca yazılarımın çoğunu okuyun yada azını benim için farketmez benim tarzım bu eleştirme hakkınız yoktur tıpkı benim sizi eleştirmediğim gibi !
Öyle bir tarz tutum içine girmişsinki türk filmlerinde olur aşağı mahalle yukarı mahalle dedikoducu kadınları gibi sırf çene.
Biraz ciddi ol bence sulukule eğlencelerine benziyor tutumun. Ben kimsenin avukatı yada taraftarı değilim ilimize bir misafir geliyor bu kim olursa olsun iyi davranmak memnun bırakmak gerekir diye görüş belirttim. Sen tutmuş nelerden bahsediyorsun. Aslında bu konuda yazmak istemezdim ama sen açmışın konuyu ondan yazıyorum. Bahsettiğin kişi belgesiz ciddi bir kaynak olmadan konuşmaz, nasılki sizin başbakan yardımcısını canlı yayında kırmızı surat yaptı, hani eroin tüccarlığı yapan vekiliniz vardıya ondan bahsediyorum.
Yıllar geçmiş sende ordan burdan duyduğun ssk da yok böyle yapmış yok şöyle yapmış bilgilerle saldırıyorsun işte. Varsa belgen biliyorsan böyle birşey git cumhuriyet savcılıkları var suç duyurusunda bulun. Ha sen bu şimdiki yargıyada güvenmiyosundur, o zaman 12 Eylül refarandumdan evet çıkar belki istersen 13 eylülü bekle, yargı bağımsızlaşacakya CHP nin elinden alınıp AKP ye verilecekmişya o zaman açarsan davayı kılıçdaroğlunu içeri attırma ihtimalin, şansın hayli fazla olur.