Alıntı:
AKÇA Nickli Üyeden Al?nt?
oyılları bende yaşadım ........hayatımın en kötü unutulmaz günleri
şimdi soruyorum o zaman biçak sırtı gibi kesildi olaylar her yer toz duman oldu peki aynı uygulama neden pkk yi bitirmek için yapılmadı yıllarca kan göz yaşı dinmiyor bilen anlayan bana cvp yazsın...
|
akça kardeş,pkk zaten odevrin, o zihniyetin ürünü.
koskoca general,utanmadan sıkılmadan OLAYLARIN OLGUNLAŞMASINI BEKLEDİK diyor.tamamen suça ortak.
bir memlekette,karakteri satılık kansızlar varsa,maddi güç için yapamayacağı şey yoktur.
bizim yakın tarihimizdede,yeni nesillerin yetiştirlmesi,maneviyattan yoksun bırakılmasından ,vatan sevgisinin çarpıtılarak verilmesinden,ahlaki ve insani değerlerin milletimizin ruhundan sökülüp alınmak istenen bir eğitim ve zulüm baskısı altında tahakkümcü zihniyetin yerleşmesinden dolayı,onlarca senemiz boşa gitti.insanlar öldürüldü,nesiller maddeci yetiştirildi,boş insanlar başa,ehil olanlar devredışına alındı.
toplum olarak araştırma ,bilgiye ulaşmada tembellik, biraz ezbercilik hazırcılık,nemelazımcılık yerleşti.
ve ortaya öyle bir toplum modeli çıktıki KAFALARINI KİRAYA VERMİŞ insanlar topluluğuna dönüşmüş bir model.
hani dertler elvan elvan misali.....yaz yaz bitmiyor.
RABBİM bu toplumun, bu milletin aleyhine çalışanlara fırsat vermesin;isterse babam olsun.