Cevap: 12 Eylül'de sandık başına.
Başbakan hem MHP yi şehitler üzerinden siyaset yapıyor diye suçluyor, kendi ölüleri bile siyasi amacı uğruna kullanabiliyor. bu ne yaman çelişki. Ben şundan eminimki bugün 12 eylül darbecilerine en kötü ithamlarla bulunurken o tarihte en çok dua edenlerin başında geliyorlardı. Şunun altını çizmek lazım bu kanunlar darbecilerin kanununu değiştirmek felan değil zaten değişe değişe madde kalmamışki bu sadece akp yi kurtarma kanunları.
Milletin birbirine girdiği tek neden toplam 29 maddeli anayasa paketinin içindeki sadece 2 madde.
ANAYASA ve HSYK bu maddeleri çıkarın bu paketten hiç bir önemi kalmaz diğer maddeler bu iki maddeyi geçirebilmek için makyaj yapıp süzleyerek halkın önüne sürmektir.
Bu iki madde ileride AKP yi yüce divandan kurtarma adına ısrarla geçirilmek istenen maddeler. AKP ben ne dersem o olsun diyor anayasa hysk tanımam ben bir işaretimle herşey benim dediğim şekilde sonuçlansın. Peki bu halk birgün seni al aşağı edince diğer siyasi haraketin eline geçtiğinde ne yapacaksın kendi kazdığın kuyuya kendin düşersin. Böyle şey olmaz yargı siyasallaştırlamaz.
Onun içindir ki bu akp dayatmalı kanuınlara ve hanedanlığına HAYIR demek olacaktır.
|