Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.07.2010, 12:43   #50
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 988 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

TÜRKİYE UYANDI

Artist güzel bir kadınsa ağlarkende güzeldir.
Çirkinse; ağlarken ne eksik ne afzla aynı çirkinliktedir.
Artist yakışıklı bir erkekse ağlarkende yüzünden kusursuzluğu değişmez,
Artist ağlaması kuru gözyaşı
Türkiye uyandı
Artist ağlamasını tanıyor,
Türkiye iktidar partisi AKP''nin "değme karakter oyunculara taş çıkartacak erkek ve kadın artistlerle dolu olduğunu" görüyor. Dün Ali Rıza Dizdar isimli samimi vicdanlı hak bilir bir avukat ; gerçekten yüreğinde duyarak ağlayanla artist gibi kupkuru ağlayanı" fark etmemizi sağlayacak bir anısını anlattı.

Bakın Avukat Ali Rıza ne anlatıyor:

O yıllarda idamla yargılanan gençlerin yakınlarıyla siyasi partileri ziyaret ediyor "idamların kaldırılması" için destek istiyorduk. Tayyip Erdoğan Refah Partisi İstanbul İl Başkanı idi.
Yer Tarlabaşındaydı randevu aldık.
Akşam saat 18.30 da buluştuk.
"Hayır efendim ne demek idam cezalarının kaldırılması... Haşa idam cezalarının kaldırılması söz konusu değildir. Bir kısmet olur iktidara gelirsek Fatih Sultan Mehmet kanuınları getireceğiz.Düzenin kurulması için idam cezalarının devam etmesni sağlayacağız dahada artacak" dedi.
Tayyip Erdoğana döndüm. Bende ona dedimki: "Yani siz iktidar olduğunuzda Fatih Sultan Mehmet Kanunlarını getirirken; " Kardeşin kardeşi katletmesi vacip midir" diyeceksiniz.
Cevabı soğuk bir evet oldu.
Bu anılar oda TV. den alınmıştır.

Türkiye güzel ülke bu ülkede avukatlar var anılarını gizlemiyorlar.
Biz kimin gerçekten ağladığını kimin "darbelerden hesap soracağı rolünü oynadığını" idrak edebiliyoruz.
Türkiye uyandı,
30 Yıldır kılını oynatmamış
8 yıllık başbakan!
idam edilmiş gence yeni ağlıyor!
Siyasetin rol ağlaması,
Gerçekten 12 Eylül Darbesi ile hesaplaşmak niyeti olsaydı darbeye gerekçe yapılan TSK'nın iç hizmetler kanununn ilgili maddesinin silinmesini isterdi.12 Eylülün ürünü YÖK'ü kaldırmak isterdi.
Daha dün gibi yakın.
Genelkurmay Başkanı iken:"Bizzat ben yazdım internet sitesine ben ellerimle koydum" diyen Yaşar Büyükanıt'ın bildirisini Başbakan Tayyip Erdoğan "e-muhtıra" diye adlandırmıştı.
Muhturacı Generale ne yaptı?
Hesap sormadı?
Mezara kadar sırdaş oldu.
"Sayın Büyükanıt ile Dolmabaçe'de aranızda ne konuştuğunuzu mezara götüreceğiz açıklamayacağız" dedi ve kendi iktidarına e-muhtura darbesi oturtan general emekli olunca altına 1 Milyon liralık özel zırhlı Mercedes makam arabası tahsis etti.
Türkiye uyananlar ülkesi,
İktidar yetenekli artistle dolu,
Türkiye artist gözyaşlarını tanıyor.

Necati DOĞRU
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...