Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Şafak Öğretmene Hayat Vizesi.
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.07.2010, 11:37   #3
Timur İSLAMOĞLU
Yiğido

Timur İSLAMOĞLU - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Timur İSLAMOĞLU Şuan Timur İSLAMOĞLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.08.2010 11:35

Tecrübe Puanı: 598 Timur İSLAMOĞLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ŞAFAK ÖĞRETMENE HAYAT VİZESİ"

Öncelikle haberi buaraya taşımamda yardımcı olup bu konuyu açan site yöneticisi Salim 58'e bir kez daha teşekkür ediyorum.

Şafak Bay kemik kanseri olan bir öğretmenimiz tedavi için acilen ABD'ye gitmesi gerekiyor.ABD Büyükelçiliği Şafak Öğretmenin yaklaşık 25 gündür vize işlemlerini bekletiyor.

ABD sadece Irak'a girerken mi müttefiğimiz? ABD sadece üslerimizi kullanırken mi müttefiğimiz? ABD sadece herhangi bir ülkeye füze yağdırırken mi müttefiğimiz? ABD sadece boğazlarımızı kullanması söz konusu olunca mı müttefiğimiz?
Müttefikliğimizi neden bir eğitim emekçimizin sağlığı için kullanamıyoruz? ABD sadece tedavi için ülkesine gelmesi gereken bu öğretmenimize neden vize vermiyor?

Site üyelerinden isteğim Twitter'den veya mail yoluyla Cumhurbaşkanlığına Başbakanlığa Dışişleri Bakanlığına sürekli msjlar gönderip sesimizi duyurmaya çalışalım.
Biraz zor ama ben inanıyorum ki beyfendi duruşuna ve efendi kişiliğine hayran olduğum Cumhurbaşkanımıza sesimizi duyurabilirsek yardımlarını esirgemeyecektir.

Vizesiz her saniye ülkemizin herhangi bir yerinde öğretmen bekleyen öğrecilerimizin gözyaşıdır!!
Timur İSLAMOĞLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Timur İSLAMOĞLU'e Teşekkür Ediyor...